design en
kwaliteit
voor uw
veiligheid

Onze kwaliteitsservice

Poorten plaatsen
Metalpoort beschikt over een eigen atelier waar ervaren metaalbewerkers instaan voor de productie. Kwaliteit staat hier uiteraard steeds centraal. Het vakmanschap staat voorop. Onze medewerkers worden dan ook continu opgeleid om hun metaalbewerkingen te verfijnen. Daarna komt het thermisch verzinken of metalliseren en coating aan de beurt.
 

Plaatsing:

Een perfecte plaatsing is ons einddoel. De poortpalen van de draaipoorten worden in een ter plaatse gestorte fundering geplaatst. Deze stevige uitvoering zorgt ervoor dat de constructie de tand des tijds zal weerstaan. Voor de schuifpoorten op rail wordt er over de volledige lengte van de rail een funderingssleuf voorzien waarin de thermisch verzinkte rail wordt geplaatst. Ook hier kan gekozen worden voor een rail waarbij klinkerwerken geplaatst kunnen worden tot tegen de rail waardoor de beton volledig onzichtbaar is. Eventuele verwijderde klinkerwerken worden terug geplaatst en de werken worden opgekuist.

Automatisering:

Wij beschikken over vakkundige techniekers die uw poort voorzien van automatisatie voor de opening en sluiting van uw poort op afstand. Tevens kunnen zij een parlofoon- of videofooninstallatie voor u verzorgen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen die een lange levensduur garanderen. Een geautomatiseerde poort verhoogt sowieso uw comfort!

Onderhoud:

Ook hier wordt rekening gehouden met de levensduur van onze producten. Al onze producten worden tegen roest behandeld. Voor het uitzicht van uw poort in de RAL-kleur die uw gekozen hebt, wordt er nog via een speciale techniek "gepoederlakt".

Dienst na verkoop:

Ook voor onderhoud en herstellingen staan wij klaar. Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk naar u toe!

Garantie:

Op alle sierpoorten en hekwerk geven wij een garantie van 10 jaar.
Op de automatisatie van uw poort geven we 2 jaar garantie.
 
Uw interesse is gewekt? Aarzel niet en contacteer ons nu!