design en
kwaliteit
voor uw
veiligheid

Ontwerp uw droompoort

Ontwerp uw droompoort
Uw droompoort is zonder twijfel het pronkstuk van uw gehele omheining. U kan bij Metalpoort een model uitkiezen of uw idee laten uitwerken. In combinatie met onze ervaring wordt uw droompoort echt realiteit. Als houvast hebben wij tal van foto’s en ontwerptekeningen van reeds gemaakte poorten. Rekening houdend met uw budget maken wij vrijblijvend een offerte op.

Hoe beginnen we er aan?

Wij trachten op een gestructureerde manier onze klanten te dienen. Het makkelijkst werken we zo:
  1. U komt bij ons langs in de showroom al dan niet op afspraak of gewoon tijdens onze openingsuren. U neemt bij benadering de maten op van de plaats waar u een poort of afsluiting wenst te plaatsen. Breng eventueel het inplantingsplan van uw grond mee en een aantal foto’s. op die manier krijgen wij een correct idee van de situatie en de stijl van uw woning. Zo gaan we samen met u op zoek naar het model dat het best bij uw woning past. Tijdens uw bezoek maken wij een offerte op. 
  2. Metalpoort komt ter plaatse. Als u akkoord gaat met ons commercieel voorstel, maken we een afspraak ter plaatse. De situatie wordt herbekeken en er wordt een definitieve prijs opgemaakt afhankelijk van de situatie ter plaatse. Nu kan Metalpoort u een exacte offerte voorschotelen. U kan dan dadelijk overgaan tot bestelling of later uw bestelling plaatsen.
Uw interesse is gewekt? Aarzel niet en contacteer ons!